Google
Nemulţumiri la nivel înalt
Vizualizări: 1321 | Comentarii: 18 | Voturi: 8 | Trimiteri: 0 | Vizionat în urmă cu 7 zile
Se actualizează...
   
8 7
1
Nemulţumiri la nivel înalt - Abundenţa producătorilor tradiţionali din Bucovina, contestată vehement în ţară8,75108
Durata: 2min 55sec
Adăugat: 16 februarie 2012
Secţiunea: Actualitate

Distribuie - Share & Embed

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos.
Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Sa traiesti 1000 de ani domnule baciu ...
trimis de ALEX12 în urmă cu 13 ani
am avut ocazia sa degust produsele dumneavuastra si da sunt intradevar de nota 10
ABCDAR a răspuns în urmă cu 13 ani
termenul " tradiţional " îmi sună bine
şi-mi conferă şi-o oarecare încredere
ce dacă bucureşteanului nu-i convine ?
nu că bucovineanu-i " fudul de sine "
da-s bune( dacă-s ţărăneşti autentice) !
***
sunt şi contrafaceri , e şi monopol
da'.. nu ne mai încurcăm în d-astea
ăla trimite acum Corpul de Control
să-şi elimine concurenţa !( e riposta)winking
LAATU a răspuns în urmă cu 13 ani
De ce nu se mai altereaza produsele facute in Bucovina, ma intreb!?

Cele facute la mama acasa, termenul lor de pastrare era mic. Chiar si puse la fum sau untura!

Am cumparat de la ei ceafa de porc si se implinesc aproape 3 luni si nu se mai strica....doar s-a invinetit!

S-au ,,desteptat"" si Bucovinenii!
Comentariu
trimis de MARIAN0567 în urmă cu 13 ani
Pune-ti la fiert produse de la Killer si sa vedeti ce roseata iese din produse parca e rugina!!Acestea sunt produse traditionale?
CERCETAS a răspuns în urmă cu 13 ani
Nu de la rugina din salam nu stii tu sa scrii. In contextul dat se scrie "puneti" si nu "pune-ti". Pune-ti tu burta pe carte si dupa ce termini cu cititul te poti apuca si de scris. Pana atunci, have a break!
MIRCEAC a răspuns în urmă cu 13 ani
@CERCETAS problema-i reala, isi taie craca de sub picioare primind tot sub sigla asta...
Zz
trimis de ILONA în urmă cu 13 ani
pai , in centru , Simbata si Duminica, cei care prezinta spre vinzare produsele, sunt firmele ce au maazine de desfacere in oras......asa ca, ori in centru, ori la un oarecare magazin de mezeluri din oras, este acelasi lucru......
nu cred ca sunt undeva produse bio suta la suta.....nu cred.......
de sarbatori am cumparat din centru niste mezeluri si nu mai spun cum aratau si ce gust aveau dupa nici 3 zile......dar pretul, ohooo!.......
CERCETAS a răspuns în urmă cu 13 ani
Am o prietana care cumpara frecvent de la tonetele din fata Prefecturii. de doi ani ma chinui sa ii explic ca sunt aceleasi produse de la magazinele de profil (Mazanaiesi, Sasca, Rogelia s.a.) doar ca preturile sunt cu cel putin 50% mai mari. Nu am cu cine cine vorbi, odata fixata aceasta idee, falsa, in cap, nici-o sansa de extirpare.
MIRCEAC a răspuns în urmă cu 13 ani
@CERCETAS tu compari produsele din magazine cu cele vandute la tonetatongue pai praful de pe ele face toti banii! Temperaturile variabile si prea mari la care-s pastrate...
12345 a răspuns în urmă cu 13 ani
in salamul de la rogelia ghiciti ce am gasit...bucati de coaja de salam.Ce nu se vinde se reprelucreaza
Ninja
trimis de POPSV în urmă cu 13 ani
Daca nu-ti plac produsele Killer nu le mai cumpara, eu unul nu prea mancam mezeluri dar de cand am descoperit produsele astea mai tot timpul imi iau cand merg pe la malll sau carrefour si sunt chiar foarte bune fata de ce gasesti in super marketuri....
NEMULTUMITU a răspuns în urmă cu 13 ani
Reguli de utilizare a produselor Killer precum si pentru multe alte produse.
1.Cumperi produsul.
2.Iei un lighean si un cantar.
3.Cantaresti produsul.
3.Storci produsul bine, bine, bine, bine, bine....deasupra ligheanului.
4.Cantaresti produsul.Apoi poti sa te miri si sa faci un calcul pe banii aruncati in vant.
5.Cu lichidul rezultat poti sa-l bei sau sa-te speli pe cap sau sa-ti faci o clisma, fiecare cum vrea.
6.Daca ai baut lichidul, fa de paza la veceu!
7.Daca vrei sa chelesti spala-te pe cap.
8.Daca vrei sa stai in pat, fa-ti o clisma.
etc.etc.etc.
COMPLETARE
trimis de MONTE în urmă cu 13 ani
DEPINDE SI DIN CE ZONE POLUATE PROVINE ,,MATERIA PRIMA''.DACA S-AR FACE INTR-ADEVAR NISTE ANALIZE MAI SERIOSE,DOUA TREIMI DINTRE ,,PRODUCATORI'' SI-AR INCHIDE FIRMELE.
UNTUL PRODUS LA C-LUNG,DACA-L TINETI CATEVA ORE LA TEMP CAMEREI,MIROASE CA SI MARGARINA,ASA CA MAI,, MOALE'' UN PIC CU MINCIUNILE DE PE AMBALAJE.
@abcESEdar !!!
trimis de YOYO1 în urmă cu 13 ani
Bre l@b@giule, bre !!! Dupa faptul ca esti un agramat care ne otraveste zilnic cu mizerii scrise in "versuri" cu rime de c@c@t, cel mai tare ma deranjeaza ca nici macar n-ai bunul simt sa recunosti c-o sooji non stop. Cand ti-am spus sa-i faci matarangii mele o oda, ti-am spus doar pentru faptul ca pentru tine MATARANGA REPREZINTA MUZA TA !!! De asta ies si "versurile" tale de ca(c@t)litate . Si mai las-o balta cu fanteziile "mele" erotice ! Stii foarte bine ca tu mi-ai propus s-o sooji, onanistule !!! Din ce-am observat, se pare ca i-ai facut o lucrare de supercalitate lui mclean devreme ce-ti ia apararea.rolling on the floor=))=))=))
Ion Taran Baciu
trimis de BORRIS în urmă cu 13 ani
Credeti ca Baciu nu-si aduce carnea din import? Bullshit.
Minciuni bucovinene.
trimis de OARECARE în urmă cu 13 ani
in primul rand din cate se stie achizitionarea, abatorizarea carnurilor de la persoane fizice [ tarani ] este interzisa,,care o face o face cu pile sau pe barba lui.
iar ca urmare a legilor strambe ale slugilor europei fiecare trebuie sa dea produselor o garantie de minim 7-9 zile,,,deci daca ar fi traditional dupa 3 zile de stat pe taraba ,,pa s-ar duce dracului carnatu de casa si restul preparatelor,singura care mai rezista este slanina. de aia si baciu si altii stau la targuri cate o saptamana cu produsele si apoi le mai aduce si in magazine ce nu se vinde,,ca sunt ,,,FOARTE''''' traditionale.
 ☭  ☭ www.e-uri.ro/lista-e-uriaditivi-alimentari/
sunt atattea modele de e-uri de conservanti si de stabilizatori ca statul inca nu are puterea si capacitatea sa le identifice pe toate.
si sa fiu sincer,,,,nici unul dar nici unul din produsele asa zise traditionale de la targurile care au avut loc in suceava nu aveau carne de porc de casa,,de tara,,
toate erau de carcasa de inport crescute cu hormoni de crestere intensiva.
si ne mai miram de ce avei copii obezi si fetite in clasa a 2-a cu ciclu menstrual.
si uite asa asta este tara noastra fratilor,,,minciuna,,minciuna, si iar minciuna/
cea mai mare valoare si avutie di ziua de astazi este ; sa-ti poti permite sa stii ce mananci. credetima este un mare lux .
Killer
trimis de NEPRICEPUTUL în urmă cu 13 ani
o fi pirpiriu ala de a spus pe un post tv ca a mancat in USA eugenia,ca altfel murea de foame?apoi neica nu am nimic cu produsele tale gustoase,numai ca ele nu sunt traditionale,sunt produse la scara industriala si as intreba cu ce carne? mira -m-as ca porcii sacrificati sa fie crescuti , hraniti traditional.si atunci unde este traditionalul?asa ca lasati crescatorii de animale sa produca traditional carnea si sa o prepare ,laptele ,branza ,casul ,urda,smantana asa cum bucovinenii stiu din mosi stramosi si nu industrial.
BMICK a răspuns în urmă cu 13 ani
Nu inteleg ce vrei sa spui, dar asa - ca idee: aici se gasesc produse romanesti facute pentru export, de aceeasi caliate ca si in Romania, doar eticheta este schimbata.
Timpul de 500 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui video a expirat.